BRASILIANSK SOCKRING

SKONSAM INTIM HÅRBORTTAGNING

Intimområdet har en extra känslig hud och därför är det viktigt att välja en skonsam hårborttagningsmetoderna som inte skadar huden. Sockerpastan som används vid sockring är 100% naturlig och består av endast socker, vatten och citronjuice. Den fastnar bara på döda hudceller så ingen levande hud följer med som till exempel vid vaxning. Därför går du inte ifrån din behandling med smärta utan den försvinner direkt efter extraktionen.

BOKA
Hårborttagning med sockring. Brasiliansk, vaxa ben, armhålor, hela kroppen.

BRASILIANSK SOCKRING

När du ska sockra dig intimt är det viktigt att välja en metod som inte skadar huden.
Vaxning skadar huden eftersom den tar med sig levande hudceller när håret extraheras. Här finns också risken för brännskador eftersom det värms upp innan det stryks på huden. Dessutom extraheras håret mothårs vilket givetvis ökar risken för avbrutna strån som sedan lättar blir inåtväxta. Smärtan efter vaxningen sitter i ett par timmar upp till ett dygn.

Sockerpastan som används vi sockring tar endast döda hudceller när håret extraheras. Det finns ingen risk för brännskador eftersom sockerpastan anpassar sig efter hudens temperatur och temperaturen i rummet. Hårstråna extraheras med hårets växtriktning vilket gör att stråna inte lika lätt går av som vid vaxning. Smärtan försvinner direkt efter hårborttagningen så när du är klar har du ingen smärta alls. Om du inte har extremt känslig hud så blir huden knappt ens röd.

RISKER VID VAXNING

Nedan ser du en bild där kunden vaxade sig intimt cirka 10 år innan besöket hos Love me Tender Ekocenter. På bilden ser du venusberget. Hon fick brännskador av det varma vaxet och dessvärre så går brännskador inte bort om de blir så här grava. Det här kan inte hända vid en sockring.

Brännskada efter vaxning.

VILKEN VÄLJER DU?

Har du testat sockring en gång så kommer du inte vilja vaxa dig igen.
Nedan kan du läsa skillnaden mellan de två olika metoderna.

BRASILIANSK

Det finns två varianter av brasiliansk sockring.

BRASILIANSK
Den brasilianska varianten liknar Hollywood. Skillnaden är att när du gör en brasiliansk så tar du bort håret från framsidan och sidorna av bikinilinjen, men också hela vägen under, runt och mellan skinkorna. Du spar alltså hår på venusberget och kan välja vilken form du vill ha, som till exempel en landningsbana eller en triangel.

HOLLYWOOD
Med denna variant blir du helt hårfri. Inget hår lämnas kvar någonstans.

FRANSK

Fransk sockring/vaxning avviker från andra stilar. Det är som en Brasiliansk där allt hår tas bort från framsidan och sidorna men i mitten och runt till baksidan lämnas orört. Om du vill känna dig len utan att känna dig för bar så är den Franska varianten för dig. Formen i fram är helt upp till dig men "landningsbanan" är det klassiska alternativet. 

BIKINI

Bikini är hårborttagning runt troskanten men inte ut på låret.

BIKINI EXTENDED

Om du har hårväxt som går utanför troskanten ner på låret så är det här ett bra alternativ. Sugaristan tar bort hårväxt som har börjat sprida sig cirka 5 cm ner på låret.